Значеняя мого імені
Сенс імені Катерини: ім'я Кетрін означає «чистий», «бездоганний», «бездоганний». Походження назви - давньогрецький.
Результат пошуку зображень за запитом "катерина ім'я"

Це давньогрецьке ім'я здатне наділити дійсно унікальною натурою. Значення імені Катерина полягає в формуванні владного, гордого і самодостатнього характеру. Така дівчинка буде свідомо явним лідером, але все доведеться добиватися самостійно, спираючись на власні якості, вміння, старання. Владна, трохи жадібна, корислива і вміє маніпулювати людьми - це завдяки походженню імечко. Буде успішною в навчанні та кар'єрному зростанні. Рідко виявляється мстивість і злопам'ятність. Але багато в чому залежить від настрою.

НА РІЗНИХ МОВИ СВІТУ 
Переклад імені Катерина на різних мовах має трохи інше значення і звучить трохи по-іншому. Англійською мовою ім'я перекладається як Catherine - Кетрін, на іспанською мовою Catalina - Каталіна, на італійській мові Caterina - Катеріна, французькою мовою Catherine - Катрін, польською мовою Katarzyna - Катажина (Катаржина).

ХАРАКТЕР ІМЕНІ КАТЕРИНА 
Такий параметр як характер імені Катерина, свого часу вивчався десятками дослідників, і всі вони в підсумку прийшли мало не до єдиного висновку - він говорить про те, що характер названої так дівчинки в першу чергу вимогливий і зарозумілий, не дивлячись на те , що ці риси зазвичай ретельно приховуються носіями. Плюс, Катя, це зазвичай холерик, людина, легко виходить з себе, емоційний, той, характер якого передбачає нескінченні розбіжності з протилежною статтю, притому, по найдрібніших і незначних причин. Крім того, характер її наділяється зазвичай і непомірною самокритичністю, що може привести до внутрішніх конфліктів самої Катерини

АСТРОЛОГІЧНА СИМВОЛІКА 
Результат пошуку зображень за запитом "хризоліт png"Камінь-талісман - Хризоліт. 
Планета-покровитель - Юпітер. 
Покровительствующая стихія - Вогонь. 
Тваринний символ носія імені Катерина - Лебідь. 
Рослинний символ - Лотос і Кедр. 
Щасливе число - 8. 
Колір - синій. 
Щасливий день - четвер. 





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу